MM Distribution
 
  Søg varenummer
  Konfigurator
  Indkøbskurv
  Webshop  (Vis producent)
  Din kontaktperson
  Forhandler ansøgning

Hos MM Distribution er vi altid på udkig efter kunder som ønsker langsigtet partnerskab med MM Distribution.
Du kan ansøge om at blive forhandler ved og trykke på knappen "Forhandler ansøgning".

Læs mere om os her...

Forhandler ansøgning
  Nyheder Subscribe to this feed
Originale HP Fuser Kits  (03-01-2000)

Pressemeddelelse fra MM Distribution sendt kl. 07:30 onsdag d. 29. februar 2012

Ny test: Billigt printerblæk har samme kvalitet som originalt blæk

Originale printerpatroner er hundedyre, men kvaliteten adskiller sig ikke fra billigt printerblæk. Det konkluderer en ny test i fotomagasinet Zoom, der har foretaget 100 krævende fotoprint med henholdsvis originalt blæk og det billigere alternativ fra MM Print Supplies. Den danske blækleverandør er op til 50 procent billigere og har en garantiordning, der også omfatter printeren.

Bare fordi printerblæk er dyrt, er det ikke bedre end det billige alternativ. I hvert fald leverer de billige printerpatroner fra MM Print Supplies lige så god kvalitet som dyre, originale printerpatroner.

Det viser en ny test, som fotomagasinet Zoom netop har foretaget, og som præsenteres i marts-nummeret.

- Der, hvor printerblæk virkelig står sin prøve, er på fotoområdet. Fotografer printer meget i høj kvalitet, og de bruger mange penge på blæk. Derfor er det oplagt at se på, om man kan nedbringe omkostningerne ved at vælge noget andet end originalt printblæk, siger administrerende direktør på Zoom, Brian Dixen.

Spar penge på printerudgifterne
Magasinet har udvalgt 100 højopløselige fotos i både farve og sort-hvid. Billederne blev printet på samme printer med henholdsvis originalt blæk og blæk fra MM Print Supplies. Derefter blev de mange print nøje sammenlignet.

- Testen viser, at det billige blæk fra MM Print Supplies printer billeder i samme kvalitet som det væsentligt dyrere originalblæk. Det er en glædelig overraskelse, fordi det betyder, at man kan spare mange penge på printerudgifterne – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, hvad jeg vælger næste gang, jeg skal købe printerblæk, fortæller Brian Dixen.

Kvalitet og holdbarhed i top
I MM Print Supplies er der glæde og stolthed over testresultatet.

- Vi vil gerne rokke ved myten om, at man er stavnsbundet til at købe de originale og dyre printerpatroner. Vi leverer et billigt alternativ, som udfordrer originalproducenterne på kvalitet, indhold og holdbarhed. Fx indeholder de fleste af vores printerpatroner blæk til et langt højere antal sider end den originale printerpatron, samtidig med at vores er billigere, siger Mads Darboe, direktør i danske MM Distribution, der er moderselskab for MM Print Supplies.

Fokus på miljøet
Virksomheden råder over Nordens største sortiment inden for egenproducerede printerpatroner, og prismæssigt ligger de 30-50 procent under de tilsvarende, originale produkter. De produceres på europæiske fabrikker, som lever op til strenge kvalitets- og miljøkrav.

- Vi har været på markedet i mange år, og alle vores printerpatroner produceres under ordentlige forhold på europæiske fabrikker. Vi laver løbende kontrol for at sikre os, at alt er i orden. Derfor stoler vi så meget på kvaliteten, at vi giver to års garanti på vores blæk- og tonerpatroner, og vi forsikrer endda kundernes printere mod fejl forårsaget af vores patroner, slutter Mads Darboe fra MM Distribution.

Om MM Print Supplies
MM Print Supplies drives af it-distributøren MM Distribution, og konceptet er baseret på, at brugte printerpatroner indsamles fra forhandlere eller direkte fra erhvervskunder og offentlige institutioner. De tomme patroner bliver sendt til genopfyldning hos europæiske producenter og sendes på markedet herhjemme. Samtlige patroner leveres med to års garanti.


  Nyeste Supplies
 
 
EPSON C13T04C34N
  Tilbud
 
 
Canon 0332C005
 
  Nyeste Hardware
 
 
Dudao K6PRO-BLACK
     
MMD © 2005 - 2024 - All Rights Reserved